Nyhetsbrev 1: Hösten 2020

Puppyplay Sweden
Wraff wraff!

Hej alla fantastiska medlemmar!
Nu är det äntligen dags för vårt första nyhetsbrev.
Först och främst vill vi tacka er alla för att ni valt att bli medlemmar i föreningen och vi hoppas att ni alla ska känna glädje och engagemang i vår förening. I det här nyhetsbrevet kommer ni få lite information kring vad som skett sedan vi startade i början av året samt vad som är på gång. Ni kommer också få lite kort information kring oss i styrelsen. Har ni frågor eller funderingar kan ni alltid vända er till oss i styrelsen och det gör ni lättast genom att mejla oss på [email protected]
Vi hade vårt årsmöte i mars vilket var startskottet för föreningen.
En av de första events vi som förening deltog var Euro Fetish Show Contest där vi tävlade med bidraget Watrerloo med ABBA-Pups. Vi kom på en hedrande fjärde plats utav 21 deltagande länder. Om du vill se Sveriges bidrag så kan du göra det här: https://www.youtube.com/watch?v=mNZjQve2SQM. Tävlingen kommer att äga rum även nästa och planeringen har smått börjat, är du intresserad av att vara med och tävla så hör av dig.

Under sommaren, trots pandemi och restriktioner så har vi påbörjat ett samarbete med Side-track i Stockholm där vi har en Pup-träff en gång i månaden. Planen är att vi den sista fredagen i månanden lånar en del av deras lokaler och hänger och umgås. Vi har varit där en timme före öppning för att kunna säkerställa att Pups och handlers kommer in först.
Vi kommer även att åter starta upp vår Pup sektion som SLM. SLM har varit stängd under några månader men har nu försiktigt börjat öppna upp igen och självklart försöker vi vara på plats så ofta vi kan, vårt mål är att åter dra igång med pup sektionen under oktober. Är du nyfiken på SLM och Pup sektionen så är det bara att du kommer ner och säger wraff wraff 😉 Tänk på att SLM är en medlemsorganisation och att du måste vara medlem. Hur du blir det kan du läsa mer om här: http://www.slmstockholm.se

I somras genomförde vi vår första pup-helg. Vi började helgen med ett stort pup-häng på sidetrack. På lördagen hade vi vår första pup-nick i tanto-lunden och gick därifrån i vår pup-parad till SLM där kvällen fortsatte 
Som ni alla säkert vet så blev årets Stockholm Pride något helt annat än vad vi är vana vid. Tanken var att vi skulle ha Puppy Sweden tävlingen i samarbete med Kinky kvarteret. Så blev det dessvärre inte utan tävlingen är uppskjuten till nästa års pride. Detta betyder att nuvarande titelhållare Pup Zach är ”sachholder” fram till nästa tävling. Däremot så var vi med Kinky kvarterets digitala sändning och genomförde en föreläsning kring Puppyplay. Vill du se föreläsningen så kan du göra det här: https://youtu.be/l1vF9Z3qk_w

Vi har under sommaren utvecklat ett nära samarbetet med Skåne Communityt. Du kan läsa mer om vad som händer i Skåne genom att besöka deras hemsida: http://www.puppyplayskane.se
Det är lite kort kring det som hänt sedan vi startade. Nu ser vi framåt och rivstartar hösten med ett extra årsmöte. Vi behöver hålla ett extra insatt årsmöte då vi växer och behöver en kassör. Vi hälsar därför alla medlemmar välkomna till detta möte, inbjudan kommer sist i detta brev.
Styrelsen kommer att ses i slutet av oktober för att genomföra vår första verksamhetsplaning. Här vill vi jättegärna få in tips och idéer från DIG som medlem. Vad tycker du föreningen ska jobba med framöver? Hör av dig till oss i styrelsen. Du kan gå in på vår hemsida och läsa mer kring vad som skett under året och få tipps och idéer för framtiden.

Nyhetsbrev 2: Vinter 2020

Puppyplay Sweden

Wraff wraff!

Hej alla fantastiska medlemmar!
Tiden går fort och nu är det dags för ett nytt nyhetsbrev
Vi hoppas att ni har det bra med rådande omständigheter och att ni alla mår bra! Den här hösten och vintern gör att vi alla måste ställa om och hitta nya sätt att få träffas och umgås!
Vi har sedan förra nyhetsbrevet haft ett extra insatt årsmöte där vi uppdaterade våra stadgar och valde en valberedning, revisor och kassör. Du kan läsa mer om vilka vi alla är på hemsidan. Vi fattade även beslut om att vi från och med nästa år kommer ta ut en symbolisk medlemsavgift på 100 kr/år.
Vi har även påbörjat ett samarbete med Chambers of Love, du kommer snart kunna beställa häftiga t-tröjor med Puppyplay loggan på! Och du som medlem får 10% på hela Chambers of loves sortiment! Wraff wraff wraff!

Vi har även haft en dag för verksamhetsplanering där vi har försökt hitta på så mycket skoj som möjligt för alla medlemmar. Har du tankar och förslag på roliga saker vi kan hitta på så mejla till oss på [email protected] så ser vi vad vi kan göra! Det är vi som medlemmar i föreningen som skapar vår förening 
Vi har en hel del events inplanerade nu under vintern och vi hoppas att ni ska vilja vara med och få en rolig stund tillsammans.

Då SLM Stockholm har stäng för tillfället så kommer vi inte att ha några träffar där.
Än så länge kommer vi dock fortsätta att ha Pup-häng på Side track men med förbehåll att det kan bli inställt. Gå in på hemsidan och läs mer under den nya fliken ”Events” för att få information om hur det ser ut.
Vi har planerat en del online events. Vårt första online event kommer att äga rum den 19:e december 18:00-20:00. Vi tänkte då ha ett festligt Teamsmöte med temat ”Gear och Jul”, så låt fantasin flöda! Eftersom det är ett Teamsmöte så kommer länken till mötet att läggas upp på hemsidan under fliken ”Events”

Om vädret och den rådande situationen tillåter så tänker vi ha en pup pulka dag i Hammarby backen, men information kommer efter årsskiftet.
Den 13:e februari kommer vi köra ett digitalt speed-dating event för alla er Pups och Handlers som vill ha lite kul tillsammans på alla hjärtans dag
Den första helgen i mars 6/3-8/3 2021 så tänker vi köra en hel helg med pup aktiviteter. Den viktigaste aktiviteten på året kommer att äga rum på söndagen den 8/3-21 då vi har vårt årsmöte så boka in denna helg redan nu!